„Žmonės eina iš proto“: Belgorodo srities gyventojai sukilo prieš karą - skelbia apie košmarą, kreipėsi tiesiai į Putiną  ()

Belgorodo srities, besiribojančios su Ukraina, gyventojai kaltina valdžią neveiklumu ir reikalauja iš V. Putino atsakymo, kodėl jie gyvena „kariaudami“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo srities gyventojai maištauja prieš V. Putino karą: „Kiek turėtume kentėti?" Žiniatinklyje pasirodė vieno Šebekino miesto gyventojos kreipimasis, kuri skundžiasi kasdieniais apšaudymais. Ji prašo gelbėti vietos gyventojus, kurie dėl lėšų stokos negali keliauti į saugias zonas.

„Vladimirai Vladimirovičiau, mes balsavome už jus, atidavėme savo balsą, mes tikėjome jumis! Mes nebegalime taip gyventi. Belgorodo srityje Šebekino miestas apšaudomas kiekvieną dieną. Vaikai bijo, mes bijome gyventi čia. Yra aukų, yra sužeistųjų. Jokių priemonių nesiimama. Mes ne Luhanskas, mes ne Donbasas, mes Rusija! Kodėl mus apleido?", – skundžiasi moteris.

Ji teigia, kad pasienio zonos gyventojai finansinės paramos iš valstybės negauna nuo vasario 24 d.

„Turime palikti savo būstą, važiuoti į kitus regionus, ten nuomotis butus. Butai kainuoja daugiau nei mėnesinis atlyginimas. Kuo turėtume maitinti vaikus? Kiek turėtume kentėti? Gyvename nuolatinėje baimėje. Padėk mums! Niekas mūsų negirdi. Niekas į mus nekreipia dėmesio. Žmonės eina iš proto iš beviltiškumo", – kalbėjo rusė.

 

Anot jos, gubernatorius atvyksta į nukentėjusias gyvenvietes, tačiau apšaudymai vyksta kasdien. Vietiniai vaikai jau išmoko iš klausos atskirti sprogmenų rūšį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(5)
(103)

Komentarai ()