„Z kanalai“ skelbia apie „Wagner“ skerdynes: „Prigožinas pateko į tikrą š… Ukrainos artilerija šaudo tarsi šaudykloje“  ()

Rusų karo korespondentai netiesiogiai pripažino faktą, kad iš tikrųjų Prigožino Soledare nėra.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-14 „Z kanalai“ skelbia apie „Wagner“ skerdynes: „Prigožinas pateko į tikrą š… Ukrainos artilerija šaudo tarsi šaudykloje“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis „Z kanalų“ pripažino, kad Soledaras nėra visiškai okupantų kontroliuojamas. Be to, ankstyvos žinios apie miesto užgrobimą gali brangiai kainuoti patiems „wagneriečiams“ ir jų vadams.

Karo korespondentai netiesiogiai pripažino faktą, kad iš tikrųjų Prigožino Soledare nėra.

Priešo nuostoliai yra labai dideli. Jie tiesiogine prasme stumiami į nugaras, kad kuo greičiau paimtų miestą į visišką savo kontrolę. Gali būti, kad nepavykus operacijai ir neužėmus Soledaro, visa kaltė kris ant „wagneriečių“ galvų. Rusijos Federacijos gynybos ministerija apkaltins „Putino virėją“ neįvykdžius užduoties ir net sustabdys sviedinių tiekimą artilerijai.

Rusijos tinklaraštininkai taip pat pripažino faktą, kad Ukrainos artilerija tiesiog šaudo į okupantus, tarsi šaudykloje. Mieste yra daug snaiperių, kurie neleidžia „wagneriečiams“ net „galvų pakelti“. Danguje pilna skraidančių dronų, metančių sprogmenis, o slėptis nėra kur, nes priešas yra atviroje vietoje. Minusinė temperatūra sužeistą okupantą iš karto paverčia „200-uoju“. Evakuacija neįmanoma, miestas yra nuklotas rusų samdinių lavonais.

 

Pentagono atstovas Patrickas Ryderis sakė, kad JAV gynybos departamentas negali patvirtinti fakto, kad Soledarą visiškai užėmė Rusijos kariai. Ukrainos Generalinis štabas ir prezidentas V. Zelenskis taip pat praneša, kad intensyvios kovos Soledare vis dar vyksta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(359)
(11)
(348)

Komentarai ()

Susijusios žymos: