[Žinios trumpai] Skelbiama Nr. 1 šalis, kurią iš karto pultų Rusiją po karo Ukrainoje (Video)  ()

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Aleksejus Danilovas pasakė, kuri šalis gali tapti Rusijos agresijos „auka". Daugelis ekspertų teigia, kad Kremliaus vadovas turi didelį „apetitą" ir jo planuose nėra sustojimo Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius mano, kad pasikeitė Kazachstano pozicija Ukrainos atžvilgiu ir dėl to Rusija gali bandyti pulti šią buvusią SSRS respubliką.

Oficialus Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos atstovas teigė, kad yra šalių, kurios padeda Ukrainai kovoti su Rusijos Federacija, tačiau informacija apie tai neskelbiama:

„Dabar daug šalių mums padeda, bet kai kurios šalys prašo konfidencialumo. Jos turi savo viziją šiuo klausimu, kodėl taip yra. Galiu pasakyti, jog kai karas baigsis mūsų pergale, galėsime sužinoti apie daugybę mums padėjusių šalių".

Apie kai kurių buvusių sovietinių respublikų poziciją dėl karo Ukrainoje politikas išsakė taip: „Kiekviena šalis šiandien renkasi savo kelią. Dabar Armėnija atsisako rengti bendras KSSO šalių pratybas. Rusija nuolat nori kurti aljansus".

 

Po to Danilovas prognozavo, kurią šalį, be Ukrainos, galėtų užgrobti V. Putinas: „Verta atkreipti dėmesį į tai, kas vyksta mūsų santykiuose su Kazachstanu. Šiandien, jei, neduok Dieve, turėsime kokių nors problemų, tada Kazachstanas turės būti kita valstybe, kurią Rusijos moderni teroristinė grupuotė labai norės pajungti. Ji tai supranta ir todėl elgiasi atsargiai".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(8)
(23)

Komentarai ()