„Gerasimovai, pažiūrėk į žemėlapį ir mirk iš sielvarto“ – skelbiamas fronto sektorius, kuriame Putino armija bus tiesiog pasmerkta  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos intensyviai ruošiasi pavasario puolimui NATO šarvuočiais ir artilerija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO tankų pristatymo Ukrainai klausimas pajudėjo į priekį. Šarvuočiai į Ukrainą atkeliaus iš Vokietijos, Ispanijos, JAV. Ir tai rodo, kad vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Valerijus Zalužnas vis tiek gaus savo šoko kumštį, kurio jis paprašė sąjungininkų pavasario puolimui ir visiškam Ukrainos teritorijų išlaisvinimui.

Apie tai savo „Facebook“ tinklaraštyje parašė Alfredas Kochas, buvęs Rusijos vicepremjeras, o dabar Putino režimo kritikas.

Jį ypač domina informacija, kad Ukraina gali gauti GLSDB valdomų tiksliųjų šaudmenų raketų sistemoms HIMARS, MARS II ir M270. Jie skiriasi tuo, kad pataiko ne į 70 km, o į 150 km atstumu esančius taikinius, tai reiškia, kad jie galės sunaikinti Rusijos karinius objektus beveik visose okupuotose teritorijose, išskyrus tik dalį Krymo.

„Atsiradus šiai naujai amunicijai, Putino generolams teks beveik neišsprendžiama užduotis – planuoti logistiką iš daugiau nei 150 km gylio“, – sakė Kochas.

 

Šis sviedinys pasmerks sausumos koridorių į Krymą, kurį šiuo metu laiko Rusijos armija. Rusai nesugebės užtikrinti logistikos, o tai lems sviedinių trūkumą ir okupacinio kontingento pabėgimą iš ten, arba jo pralaimėjimą.

„Gerasimovai, pažiūrėk į žemėlapį ir mirk iš sielvarto... Nesvarbu, koks neandertalietis esi, sugebėsi išspręsti tokią paprastą užduotį. Arba kovok be sviedinių... Turiu tiek daug idėjų! Yra senų gerų kardų, iečių, strėlių. Galite eiti su durtuvais“, – juokavo Kochas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(5)
(216)

Komentarai ()

Susijusios žymos: