„Tik pajudėjus žūva visi, nėra jokios galimybės išsigelbėti“ – šokiruoti „mobikai“ skelbia apie masines skerdynes prie Svatovo  ()

Dėl RF ginkluotųjų pajėgų vadovybės veiksmų Svatovo kryptimi masiškai žūsta mobilizuoti rusai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Svatovo okupantų padėtis labai sunki. Dėl didelių nuostolių vietinė vadovybė žūva, o mobilizuotieji panikuodami ir traukdamiesi išsibarsto.

Apie tai savo „Telegram“ kanale pranešė Rusijos propagandistė Anastasija Kaševarova.

„Ir vėl daug žinučių ateina iš Svatovo. Kalbėjausi ir su karių žmonomis, ir su kovotojais, ir su aukštesne vadovybe. Viskas patvirtinta“, – rašė ji.

Anot propagandistės, kariuomenės vadovybė rusus tiesiog siunčia į masines skerdynes.

„Įsakymus duoda ne pozicijose esanti vadovybė. Dėl to kariai su automatais eina prieš artileriją. Tuščias ir netgi, sakyčiau, nusikalstamas žmogiškųjų išteklių švaistymas. Miršta ir eiliniai, ir mūsų pareigūnai. Mirė majoras, užtikrinęs kareivių atsitraukimą, uždengęs vaikinus. Sužeistas bataliono vadas kapitonas. Mes turime tiek daug majorų? O kapitonai?“ – sušunka ji.

Anot propagandistės, po atvejų, kai Rusijos vadovybė išduoda neįmanomą ir nerealų įsakymą, batalionas ir kuopa lieka be vadovybės, kuri miršta.

 

Po pralaimėjimų mobilizuoti rusai dezorientuojasi ir ieško savų, bet vėl siunčiami į ankstesnes pareigas be strategijos ir be priedangos, tik su automatu. Jei jie atsisako, jie paskelbiami dezertyrais, kuriems gresia tolesnis baudžiamasis persekiojimas.

„Kaip? Kaip elgtis tokioje situacijoje?“ – piktinasi rusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(2)
(68)

Komentarai ()

Susijusios žymos: