„Tai viskas, kas iš jų liko“: skelbiama, kad Ukraina sutriuškino elitines Rusijos pajėgas - nuostoliai žvėriški (Video)  ()

Propagandistas paaiškino, kodėl fronte nėra rusų desantininkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos nuostoliai invazijos į Ukrainą metu pasiekė tokį mastą, kad jų dydžio nebeįmanoma nuslėpti. Vienoje iš paskutinių tiesioginių transliacijų Rusijos propagandistai pripažino, kad iki rugsėjo pabaigos, kai V. Putinas buvo priverstas paskelbti visuotinę mobilizaciją, Ukrainos ginkluotosios pajėgos buvo sunaikinusios pusę Rusijos desantininkų.

Transliacijos metu propagandistas paaiškino, kodėl fronte nėra rusų desantininkų. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Paaiškėjo, kad iki 2022 metų rugsėjo pabaigos buvo visiškai sunaikinta 40-50% oro pajėgų personalo. Prieš karą Rusijos oro desantininkų pajėgose buvo 45 000–50 000 žmonių.

 

„Sako, kad oro desantininkų fronte nesimato. Deja, tai objektyvi realybė. Iki mobilizacijos pradžios mūsų desantininkai buvo praradę 40-50% personalo. Elitinių desantininkų liko ne tiek ir daug“, – aiškino propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(183)
(3)
(180)

Komentarai ()

Susijusios žymos: