„Bild“ išsiaiškino, apie ką slapta Zelenskis susitarė su Scholzu ir Macronu  ()

Gali būti, kad Zelenskis vis dėlto įtikino Vokietiją ir Prancūziją dėl lėktuvų ir ilgo nuotolio ginklų tiekimo Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokiečių „Bild“ žurnalistai įsitikinę, kad Zelenskiui pavyko įtikinti Vokietijos ir Prancūzijos vadovus aprūpinti Ukrainą kariniais lėktuvais ir tolimojo nuotolio ginklais.

Pokalbio su Macronu ir Scholzu metu Ukrainos vadovas leido suprasti, kad tik aviacija ir tolimojo nuotolio ginklai galės priartinti karo pabaigą. Pranešama, kad Vokietijos ir Prancūzijos vadovai galutinio atsakymo nepateikė, tačiau laukia 9-asis susitikimas Ramšteino rėmuose, kur ši tema bus keliama dar kartą.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5947 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Atsižvelgdamas į tai, CDU / CSU frakcijos sekretorius Thorstenas Frei ragina vyriausybę nesuteikti Kyjivui naikintuvų. Anot jo, kol kas jokia pasaulio šalis Ukrainai nepristatė kovinių lėktuvų, Vokietija irgi neturėtų to daryti. Panašios politikos Vokietija jau laikėsi su tankų tiekimu. Vokiečių politikai mano, kad kolektyviai priimami sprendimai neleis Rusijai išsirinkti vieno priešo, o turėti kelis jai per brangu.

(58)
(4)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: