Ką tik smogė Ukrainos partizanai: viskas sudegė ugnyje - paralyžiuotas Rusijos ginklų pristatymas geležinkeliu (Vide)  ()

Liaudies pasipriešinimas okupuotoje Donbaso teritorijoje nesiliauja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant išaugusios grėsmės ir rizikos Ukrainos patriotams, liaudies pasipriešinimas okupuotoje Donbaso teritorijoje nesiliauja. Luhansko srityje, geležinkelio susisiekimo ruože tarp Ščastjos ir Starobilsko, nenustatyti asmenys padegė automatinę geležinkelio valdymo įrangą.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5968 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pasak Luhansko OVA vadovo Serhijaus Gaidai, patriotai dirba be pertraukų ir poilsio dienų. Jie naudojasi kiekviena proga, kad sutrukdytų užpuolikams atgabenti amuniciją į frontą.

 

Gaisras sunaikino automatinę geležinkelio valdymo įrangą, kuri yra būtina traukinių eismui reguliuoti ir saugumui. Kol įsibrovėliai nepataisys sugadintos technikos, jie negalės naudotis šia geležinkelio dalimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(230)
(1)
(229)

Komentarai ()

Susijusios žymos: