„Neįveikiama nei daužant artilerija, nei aviacija!“ - okupantai skelbia, kokią požeminę tvirtovę turi Ukraina (Video)  ()

Rusų okupantai negali prasiveržti pro ukrainiečių pozicijas Limane.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Limano fronte Ukrainos ginkluotosios pajėgos įrengė pozicijas, kurios Rusijos artilerijai ir aviacijai yra neįveikiamos. Ukrainos žvalgyba perėmė okupantų pokalbį apie tai:

Okupantas draugui pasakojo, kad jų grupuotė buvo įsikūrusi 20 km nuo išlaisvinto Limano ir 2 km nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų. Rusai nesugeba pro juos prasibrauti.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5948 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Mūsų aviacija atskrenda, daužo juos... Valandėlę jie ten nusiramina, o paskui vėl pradeda šliaužioti. Lėktuvai atskrenda 5-6 kartus per dieną juos daužyti. Jie turi tokius apkasus, 2,5 m tranšėjos užpildytos betonu... Jie negali prasibrauti. Štai lėktuvai, net naujo tipo „Ka-52“ sraigtasparniai atskrenda, išsprogdina, o tie iškart atsiveža betono maišyklę, supila, o tada kaunasi... Žiūri iš palydovo - 5-6 mašinos važiuoja lauku ir dingsta po žeme. Viskas! Jie turi miestą po žeme“, – skundėsi Rusijos karys.

 

Pažymėtina, kad Limaną (Charkivo sritis) Ukrainos kariuomenė išlaisvino 2022 m. spalio 1 d. Tai įvyko praėjus dienai po to, kai Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas paskelbė apie naujų Ukrainos teritorijų, tarp jų ir šio miesto, aneksiją.

(104)
(1)
(103)

Komentarai ()

Susijusios žymos: