Sugautas Rusijos jūrų pėstininkas paskelbė tiesą apie Rusijos nuostolius Vuhledare: situacija košmariška (Video)  ()

Jūrų pėstininkas iš Vladivostoko Nikolajus Ševčenka pasakoja savo istoriją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-12 Sugautas Rusijos jūrų pėstininkas paskelbė tiesą apie Rusijos nuostolius Vuhledare: situacija košmariška (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jūrų pėstininkas iš Vladivostoko Nikolajus Ševčenka mažiau nei prieš mėnesį atvyko kariauti į Ukrainą. Per Vuhledaro puolimą jo dalinys prarado maždaug pusę žuvusių karių.

Ruso istoriją paskelbė „Telegram“ kanalas „Nelauk manęs iš Ukrainos“, skelbia „Censor.NET“.

Nikolajui Ševčenkai yra 29 metai. Jis tarnavo Ramiojo vandenyno laivyno laive „Admiral Tributs“ ir norėjo persikelti „į Kamčiatką“, į vandens patrulių grupę. Vadovybė iškėlė sąlygas dėl perkėlimo: prieš perkeliant, tarnyba 155-ojoje brigadoje, kuri kovoja Ukrainoje.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5968 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Ševčenka į Ukrainą atvyko gruodžio 10 d. Sako, su juo atvyko dar apie 100 jūreivių, „kitoje partijoje“ jų turėtų būti jau 300.

Iš pradžių jie buvo netoli Volnovachos, Donecko srityje. Tada jie gavo užduotį saugoti kelią Vuhledaro vietovėje. Tada užduotis vėl staiga pasikeitė ir jūrų pėstininkams buvo įsakyta šturmuoti miestą.

„Puolimui niekas nebuvo pasiruošęs, patyrėme nuostolių, žuvo iki 50% personalo, neskaitant sužeistųjų“, – sako Ševčenka.

 

Jis pasakojo, kad kartu su kitais jūrų pėstininkais 5 dienas praleido gyvenamojo namo rūsyje, o paskui pateko į nelaisvę.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(107)
(0)
(107)

Komentarai ()

Susijusios žymos: