Rusijoje skubiai įslaptinti dokumentai apie V. Putino vizitus pas medikus: kas vyksta?  ()

Žurnalistai rado įrodymų, kuo gali sirgti Rusijos prezidentas. Jį reguliariai apžiūri tas pats gydytojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje įslaptintos sutartys dėl Putino onkologinių tyrimų, tačiau žurnalistams pavyko su jomis susipažinti. Apie tai praneša „Dabartinis laikas“ („Настоящее время“).

Portalo žurnalistai pastebėjo, kad iš Rusijos viešųjų pirkimų svetainės dingo dokumentai, pagal kuriuos pavyko išsiaiškinti, kad Vladimiras Putinas periodiškai lankosi pas onkologą. Rusijos prezidento administracijos sutartys su „Centrine klinikine ligonine ir poliklinika“ dingo ne anksčiau kaip praėjusių metų rugsėjį.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5928 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Centrinė klinikinė ligoninė savo kelionių po šalį metu dažniausiai apžiūri svarbiausius Rusijos asmenis, ypač prezidentą Vladimirą Putiną.

Praėjusių metų balandį leidinys „Projekt“ paskelbė tyrimą apie Centrinės klinikinės ligoninės gydytojus, kurie nuolat lydi valstybės vadovą kelionių po Rusiją metu. Jie pasidalino tuo metu dar neįslaptintais duomenimis, kur buvo nurodyta, kad dažniausiai jis į komandiruotes su savimi pasiima chirurgą, kurio specializacija – skydliaukės vėžys ir otorinolaringologija. Bendras specialistų skaičius kelionėse svyruoja nuo 6 iki 13 žmonių.

 

Sutartyse buvo numatyta medicinos darbuotojų apgyvendinimas šalia Putino. Nuo 2022-ųjų sausio gydytojai viešbutyje „Laura“ neapgyvendinami, o tai rodo, kad prezidentas nustojo lankytis šiame kurorte.

Gegužės 1 dieną britų bulvarinis leidinys „The Sun“ pažymėjo, kad V. Putinui bus atlikta vėžio operacija. Buvo teigiama, kad Kremliaus vadovas serga vėžiu, Parkinsono liga ir šizoafektiniu sutrikimu.

(60)
(5)
(55)

Komentarai ()

Susijusios žymos: