„Wagner“ smogikai pateko į monstrinį Ukrainos apšaudymą: nuostoliai kolosalūs, Prigožinas siūlo pulti visiems (Video)  ()

Kariškiai parodė vaizdo įrašą apie „Wagner“ puolimo grupių likvidavimą Bachmuto apylinkėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 93-osios brigados dronų operatoriai prie Bachmuto kryptimi nukreipia artileriją į Rusijos „Wagner“ grupes net ir naktį. „Telegram“ kanalas „Ukraine 365“ publikavo vaizdo įrašą:

Įraše matomi galingi Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiai besiveržiantiems Rusijos pėstininkams. Akivaizdu, kad „Wagner“ nuostoliai čia yra kolosalūs.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5947 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Pasak 93-iosios brigados, rusai Bachmuto kryptimi nuolat keičia taktiką. „Jie puola šturmo grupėmis, tada į puolimą patraukia dešimtys mobilizuotų žmonių. Kartais jie intensyvina apšaudymą naktį, sistemingai raketomis daužydami užnugarį, terorizuodami civilius gyventojus“, – socialiniame tinkle „Facebook“ rašo kariuomenė.

 

„Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas vasario 14 dieną pripažino, kad jo grupei nepavyko apsupti Bachmuto. Jis teigė, kad rusai neturėtų laukti greito miesto užgrobimo, ir pasiūlė visiems, kam tai nepatinka, pasiimti kulkosvaidį ir patiems stoti į šturmo gretas.

(139)
(2)
(137)

Komentarai ()

Susijusios žymos: