[Žinios trumpai] Elitinių oro desanto pajėgų mūšis šokiravo Vakarų ekspertus: „jie net neįsivaizduoja, ką daro” (video)  ()

Internete pasirodė vaizdo įrašas apie mūšį prie Kreminos, kuriame dalyvavo elitiniai Rusijos oro desantininkų daliniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialiniuose tinkluose aktyviai komentuojamas mūšio, kuriame dalyvauja Rusijos oro desantininkų daliniai prie Kreminos, vaizdo įrašas, kuriame matyti vis žemesnis RF ginkluotųjų pajėgų dalinių parengimo lygis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5929 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Be to, karo ekspertai ir paprasti vartotojai socialiniuose tinkluose tyčiojosi iš rusų, pažymėdami, kad elitiniai Rusijos desantininkai vaizdo įraše demonstruoja nerangius savo įgūdžius, nepaisant jog jie tarnauja elitiniuose Rusijos Federacijos personalo daliniuose.

Komentuodamas vaizdo įrašą, karo analitikas Thomas Tyneris, NATO sausumos pajėgų, artilerijos ir raketų sistemų ekspertas, savo „Twitter" puslapyje atkreipia dėmesį į beatodairišką rusų šaudymą į šonus ir į orą. Anot jo, „net beždžionės" turi geresnius taikymo įgūdžius.

 

„Rusijos „elitiniai" desantininkai: vieni šaudo į kairę ir į dešinę, kiti į orą... Beždžionės su ginklais taikosi geriau", – sakė jis. Komentaruose vartotojai pažymi: Rusijos kariai neįsivaizduoja, ką daro, ir tiesiog atsitiktinai pleškina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(2)
(87)

Komentarai ()

Susijusios žymos: