„Aš stebuklingai gyvas“ – kas nutiko Ukrainos lakūnui po „Šahed“ drono numušimo  ()

Karo metu Ukrainos pilotas skrido naikintuvu MiG-29.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per paskutinę masinę Rusijos raketų ataką prieš Ukrainą Ukrainos pilotas Dmytro Shklyarevskyi buvo sužeistas numušdamas Irano bepilotį kamikadzę orlaivį. Jis buvo sužalotas ir yra ligoninėje. Pilotas savo „Instagram“ puslapyje informavo sekėjus apie savo sveikatos būklę.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5929 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

 

„Stebuklingai gyvas! Ačiū visiems už gerus žodžius, palaikymą ir jausmus! Mano savijauta, žinoma, norisi, kad gerėtų, bet blogiausia jau už nugaros. Tai mano istorija visam likusiam gyvenimui“, – rašė ukrainiečių pilotas.

Dmytro pridūrė, kad jo laukia operacija ir tolesnė reabilitacija, tačiau jis tikisi, kad viskas bus gerai. Pilotas įvykio detalių nepateikė.

 

Vaikinas aktyviai palaiko savo puslapį socialiniame tinkle. Yra žinoma, kad jis neseniai susituokė, o 2019 m. baigė Charkivo oro pajėgų mokyklą. Karo metu Ukrainos pilotas atliko kovinius skrydžius lėktuvu MiG-29.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(145)
(3)
(142)

Komentarai ()