Ukrainos generolas pasiūlė visiems politikams užsičiaupti: „yra būdas greitai nugalėti Rusiją“  (2)

Generolas Serhijus Krivonosas paaiškino, kokia paprasta taisyklė padėtų Ukrainai mūšio lauke greitai nugalėti Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas, buvęs Specialiųjų operacijų pajėgų vado pavaduotojas Serhijus Krivonosas pažymėjo, kad Ukrainos valdžia neturėtų skelbti partnerių ketinimų, kol jie tėra planuojami. Pasak Krivonoso, kai tik Ukrainos politikai ką nors paskelbia, rusai iš karto įjungia įtakos svertus tose šalyse, kurios nori padėti Ukrainai, o tada prasideda: „Norėjome, bet negalėjome“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5929 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Vietoj to, kaip pataria generolas, reikia laikytis auksinės taisyklės: niekas nesigaili patylėję. Krivonosas apie tai kalbėjo naujame interviu, kurį galima pamatyti „YouTube“.

„Nereikia daryti viešųjų ryšių akcijų apie tai, kas dar nepadaryta. Jei tai tik ketinimai, tai tylėkite, darykite tai tyliai, gudriai. Tyliai prislinkai, tyliai padarei, tyliai išėjai. Toks yra specialiųjų operacijų pajėgų principas, jis turėtų veikti ir politikoje. Mūsų užduotis – dirbti, daryti tai tyliai, gudriai, tada viskas bus gerai“, – aiškino generolas Krivonosas.

(402)
(6)
(396)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: