„Excalibur“ pabandė sunaikinti „neįveikiamą“ Rusijos sistemą „Palantin“: skelbiamas video, kuo baigėsi  ()

„Palantin“ pradėtas eksploatuoti tik 2019 m. Teigiama, kad jis gali trikdyti bepiločių orlaivių, mobiliųjų ir magistralinių ryšių signalus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektroninės karybos sistema „Palantin“ Rusijos pajėgose naudojama tik 3 metus. Yra žinoma, kad ją sukūrė „Koncern Sozdvezdije“, kuri yra „Rostec“ dalis. Teigiama, kad „Palantin“ yra mobilus operatyvinio-taktinio lygio kompleksas, kurio uždaviniai yra trikdyti ryšius, reikalingus dronams ir komunikacijos sistemoms.

Rusija gyrėsi, kad jis suklaidina ne tik dronus, bet ir tiksliąją artileriją, kaip kad „Excalibur“. Kitaip tariant, į ją pataikyti su protinga sistema yra praktiškai neįmanoma. Gal dėl to, „Excalibur“ ją sudaužė iš pirmo karto...

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5926 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Ukrainos gynėjai smogė ir visiškai sunaikino Rusijos elektroninės karybos sistemą „Palantin“ itin tiksliu „Excalibur“ smūgiu. 

 

Keli „Palantin“ gali būti sujungti į vieną sistemą, kuri apima didesnį dažnių plotį ir teritoriją.

 

(251)
(0)
(251)

Komentarai ()

Susijusios žymos: