„The Sun“ skelbia sensaciją: atskleistas sąmokslas prieš Putiną, dalyvavo 2 garsiausi karo veikėjai  ()

J. Prigožinas ir „Armagedono generolas“ S. Surovikinas turi labai rimtų problemų, teigia šaltiniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner" vadovas Jevgenijus Prigožinas kartu su atleistu „specialiosios operacijos" Ukrainoje vadu Sergejumi Surovikinu mėgino sudaryti sąmokslą prieš diktatorių Vladimirą Putiną. Jis buvo atskleistas. Abiems dabar gresia eliminavimas. Straipsnį apie tai paskelbė „The Sun", turėdamas omenyje žinomą Rusijos žmogaus teisių aktyvistą, „Gulagu.net" įkūrėją Vladimirą Osečkiną.

Anot jo, J. Prigožinas ir S. Surovikinas planavo užimti svarbiausias pareigas valstybėje, kad vėliau perimtų Rusijos diktatoriaus kontrolę. V. Osečkinas tikina, kad „Wagner" ir „Generolas Armagedonas" surengė sąmokslą dar 2022-ųjų rugsėjį.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5934 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Tada S. Surovikinui buvo skirtos „specialiosios operacijos" vado pareigos, o J. Prigožinui leista Rusijos kalėjimuose verbuoti nuteistuosius ir panaudoti juos kaip patrankų mėsą Ukrainoje. Anot V. Osečkino, sąmoksle dalyvavo ir Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas. Jie planavo gauti aukštas pareigas mainais už pasiekimus fronte.

„S. Surovikinas norėjo tapti gynybos ministru,  J. Prigožinas – FSB vadovu, o R. Kadyrovas planavo vadovauti Nacionalinei gvardijai... Jie trys ketino konsoliduoti valdžią, o paskui panaudoti savo pareigas valdyti V. Putinui ir vadovauti karui", – rašoma straipsnyje.

 

Anot V. Osečkino, J. Prigožinas svajoja vadovauti FSB, nes ši organizacija prieš jį turi labai rimtų kompromituojančių įrodymų, dėl kurių jis „neturi politinės ateities".

„Neturiu pagrindo manyti, kad J. Prigožinas išgyvens iki šių metų pabaigos. Jis per daug žino, per daug įsitraukęs į daugelį dalykų. V. Putinui svarbu, kad jis dingtų amžiams ir nusineštų paslaptis", - sakė V. Ošečkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(217)
(9)
(208)

Komentarai ()

Susijusios žymos: