Monstrinė ataka Zaporižioje: į orą pakilo 5 angarai su okupantais ir technika, sprogimai tęsėsi 40 min. - viskas sudegė pragaro liepsnose  (5)

„Riebų“ taikinį „pagavo“ padalinio „Banderlogi“ žvalgai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos artileristai laikinai okupuotoje Zaporižios srities dalyje sudegino penkis angarus su Rusijos kariuomenės įranga, amunicija ir gyva jėga.

Padalinio „Banderlogi“ žvalgai papasakojo detales, kaip buvo sunaikinta didelė Rusijos karo nusikaltėlių pozicija, praneša „Telegram“ kanalas „RIA Melitopol“.

Trečiadienį, vasario 15 d., įsibrovėliai turėjo „karštą“ naktį Zaporižios kryptimi. Huliajpolės srityje degė kareivinės, kuriose buvo dislokuota apie 80 rusų karių, taip pat priešo tankai ir šarvuočiai.

Užpuolikai nesėkmingai paslėpė savo įrangą penkiuose angaruose Novozlatopilio kaime. Įvyko galinga ilgalaikė detonacija, maksimaliai sunaikintos karinės transporto priemonės. Sprogimai tęsėsi apie 40 minučių, po jų  viskas virto ugnimi ir pelenais.

 

Pažymima, kad „riebų“ taikinį „pagavo“ padalinio „Banderlogi“ žvalgai, o Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija operatyviai atliko tikslius smūgius.

Žvalgų duomenimis, viename iš angarų gyveno apie 80 rusų kariškių. Žuvusiųjų ir sužeistųjų skaičius kol kas neskelbiamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(263)
(4)
(259)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: