Arestovičius: „manau, tai buvo paskutinė Putino žinutė“  ()

Rusijos Federacijos diktatorius, kreipdamasis į Federalinę asamblėją, pademonstravo savo visišką atitrūkimą nuo realybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 21 d. Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas perdavė beveik 2 valandas trukusią žinią Federalinei Asamblėjai. Savo nuomonę „Facebook“ tinklaraštyje išsakė buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Jo manymu, kalbėdamas V. Putinas parodė, kad nesugeba adekvačiai įvertinti tikrovės ir reaguoti į esamus iššūkius.

„Putinas ... išdėstė mitologinį pasaulio vaizdą, kuris neišsprendžia nė vienos problemos, kuri iš tikrųjų iškilo prieš Rusijos Federaciją kartu su dideliu karu. Jis net nesprendžia motyvacijos problemos, nes „... gėjų santuokos“ Vakaruose egzistavimas yra blogas motyvas norint iš apkasų pakilti prieš ukrainiečių kulkosvaidžius“, – rašė O. Arestovičius. Jo žodžiais, net ne ypatingai mąstantys rusai šiandien suprato, kad V. Putinas yra radikaliai atitrūkęs nuo realybės, tai yra, nustoja būti lyderiu.  

„V. Putinui dar vienas žingsnis į politinį kapą... Rusijos Federacijoje politinis kapas beveik visada reiškia fizinį. RF žmonės neatleidžia karaliams pralaimėtų karų“, – pabrėžė buvęs patarėjas.

 

Jis išreiškė įsitikinimą, kad V. Putino elitui pralaimėjimas kare yra labiau priimtinesnis pasirinkimas nei buvimas režimo nariu, kuriam netinkamai vadovaujama, tai yra, didėja rizika nuversti diktatorių.

„Sudie, V.P., tiksliau, atsisveikink. Manau, kad tai buvo jūsų paskutinė žinutė“, – pareiškė O. Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(127)
(2)
(125)

Komentarai ()

Susijusios žymos: