Galinga žinia rusams: „Bėkite. Bėkite, kas tik galite. Greitai bus chana. Kas ten prasidės, net neįsivaizduojate“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2023-02-23 22:10
Pučia propagandą atgal :D Dar niekas neaišku rusija savam stiliui pirma pralošinėja paskui pradeda galvot. Tik vienas didelis minusas rusui ginklų tiekimas iš viso pasaulio, gerai kol visi turėjo senu ginklų tai davė lengva ranka, kuom ilgiau karas tesis tuo sudėtingiau bus jį atlaikyt Ukrainai. Kolkas rusas laikosi ir laikosi gerai, nepaima teritorijų, bet ir nepraranda pozicijų. Kol nepradės naikint ginkluotės ir bazių rusijoje, tol Ukrainai bus labai sunku pajudinti mešką. Dar tik 150k +/- sunaikino žmonių, o tai labai mažas skaičius. Vakarai turi sukt gamyba visai karo technikos frontais kitaip galim ir nesulaukt laisvo krymo.
Xdmin 2023-02-24 09:46
Vakarai atsikrate sena technika, rusai atsikrate irgi nauja technika, tai tiek rusija tiek Ukraina basomis kariauti turetu. Tik vienas skirtumas, rusai neturi is kur paimti modernios ginkluotes, o vakarai gali duoti kad ir nedaug, bet modernios technikos ir tai labai pakeistu zaidimo taisykles Ukrainos naudai.
immortallt 2023-02-24 11:05
Užmušė 150k bent kažkiek rengtų karių. Turi milijonų neparengtų ir neaprengtų patrankų mėsos potencialą. Dar sužeistų yra bent 2-3x tiek, na nebent rusai patys sužeistus pribaiginėja. Naujos patrankų mėsos paimti nesunku, problema, kad net aprengti neturi kuo. Naudos senas strategijas 100k snukių paleis, su rūbais kokiais pagavo gatvėje, įduos 90k šakų apyligių (šluotkočių nebus kada išdrožti), duos 10k kažkokių ginklų. Ir kiekvienam padalins po 2 šovinius. ruskyne karinė pramonė strigus, ir kažkiek veikia tik amunicijos gamyba, bet ne tokiais mastais, kokiais šaudė/šaudo. ruskyno ekonomika vis sparčiau pradės riedėti į apačią, nes išteklių eksportas į vakarus kiekiu krito dramatiškai >90%, kainos irgi krito iki 80% dujų atveju, ir 40-50% naftos atveju. Dujų perorientuoti negali. Naftos perorientuoti gali kokį trečdalį max, bet kainą siūlo juokingą, tai neatsipirks realiai. Sunkioji pramonė stojo, importas brango iki kelių kartų. Rezervų didelę dalį tiesiog užšaldė, likusi dalis greitai senka, ir mažėjant rezervams, tų rezervų likutis vis sparčiau nuvertės. Ir čia kaip ir Xdmin pastebėjo, ruskiai paleido viską ką turėjo pagaminto per 50 metų. Vakarai atiduoda kas atitarnavę ir ant nurašymo. Pasileidžia gamyba modernesnių ginklų rimčiau, ir iš esmės su 10 modernių tankų padaryti gali tai, ko rusai ir su 100 savo naujų nepadarė.
donatasv 2023-02-25 23:50
Vajė nepradėk atbėgs vakarų tankai ir rusui jau galas. Nu bus kažkiek geriau bet ne tiek, kad greit užbaigtų karą, nes rusas priešingai nei tu sakai badu nemiršta, taip rusas savoje kėdėje paleis 5 į mūšį su vienu šautuvu bet žmogus jiems visada buvo nulis. Dėl to ir sakau, kad mažai dar nužudė...
mindaugas.vaitiekūnas 2023-02-26 00:58
Pasaulis supranta, kad šitas karas turi baigtis Maskvoje sistemos sugriovimu (tos mafijos sunaikinimu), geriausia pačių rusų rankomis. Labai norėtųsi, kad tai nutiktų dar šiemet. Asmeniškai netikiu, kad konfliktas bus įšaldytas.