Galinga žinia rusams: „Bėkite. Bėkite, kas tik galite. Greitai bus chana. Kas ten prasidės, net neįsivaizduojate“ (Video)  (5)

Rusijos laukia labai sunkūs įvykiai, kuriuos būtų geriau stebėti iš šalies.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija jau pralaimėjo karą prieš Ukrainą. Rusijos laukia labai sunkūs įvykiai, kuriuos būtų geriau stebėti iš šalies. Tai pareiškė Ukrainos žurnalistas ir laidų vedėjas Dmitrijus Gordonas savo „YouTube“ kanalo prenumeratoriams.

„Taip, Rusija nepralaimės, ji tiesiog pra*iks viską. Su fanfaromis… Žinote, ji jau pasimetusi“, – kalbėjo Gordonas.

Jis atkreipė dėmesį į tai, kad „antroji pasaulio armija“ pirmosiomis invazijos dienomis aprūpino savo kariuomenę pasibaigusio galiojimo daviniu ir šventinėmis uniformomis, kad galėtų surengti žygį Kyjive. Šiandien, po metų karo, rusai net nesugeba paimti Ukrainos Bachmuto.

Žurnalistas mano, kad netrukus Rusiją apims plataus masto riaušės. Prasidės kova dėl įtakos ir likusių išteklių.

„Jiems viskas baigta. Noriu pasakyti visiems sveikiems rusams: bėkite. Greitai bus chana. Kas ten prasidės, net neįsivaizduojate. Ten daug privačių armijų, visi jau turi privačias armijas. Bus toks karas dėl valdžios! Parduokit viską ir bėkit“, – pareiškė Gordonas.

 

Jis taip mano, kad Ukrainos kariai greit išlaisvins ir Krymą.

„Noriu kreiptis į tuos, kurie yra Kryme, ne į Ukrainos piliečius, o į nelegaliai ten atvykusius: bėkit iš ten, bėkit, nes jums duos 2-3 dienas išvykti. O ant Krymo tilto, jei iki to laiko nebus subombarduotas, bus baisūs kamščiai. Bėkit dabar, nelaukit“, – patarė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(430)
(16)
(414)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: