Putinas FSB valdybos posėdyje nebeatlaikė ir pratrūko - skelbiama apie dar negirdėtą žodyną (Video)  (1)

Žmonės pastebi, kad Putinas pereina prie kitokio žodyno.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas FSB valdybos posėdyje pratrūko ir prakalbo apie ekstremizmo augimą Rusijoje ir bandymus įvairiais būdais skaldyti šalį iš vidaus. Netekęs kantrybės, Rusijos Putinas „šiukšlėmis“ pavadino tuos, kurie bando susilpninti Rusiją, pasitelkdami prieštaravimus Rusijos visuomenėje. Putinas taip pat nurodė FSB sukurti užtvarą prieš diversantus pasienyje su Ukraina po to, kai buvo paskelbta, kad Rusiją atakavo bepiločiai orlaiviai, o oro gynyba į juos nereagavo.

Socialinių tinklų naudotojai pastebi, kad Putinas pereina prie kitokio žodyno ir tai, kad jis pradeda nervintis ir netenka kantrybės. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“:

Putinas teigė, kad terorizmo grėsmės stiprėjimas Rusijoje yra susijęs su Ukrainos, taip pat ir Vakarų veiksmais, kurie „atgaivina ekstremistų ir teroristų“ judėjimą prieš Rusiją. Masinės bepiločių orlaivių atakos fone Putinas pareiškė, kad Rusijos specialiosios tarnybos turėtų atidžiai stebėti karo pramonės gamyklų darbą, o Rusijos ir Ukrainos sieną saugoti ypatingai griežtai.

 

Putinas užsiminė, kad pabėgėliai iš Ukrainos teritorijos Rusijoje gali kelti rimtą pavojų. Etninių ukrainiečių skaičius Rusijos Federacijoje siekia kelis milijonus žmonių.

(124)
(9)
(115)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: