Ukrainos šnipai jau prie pat Putino! Žvalgyba atskleidė galingą paslaptį  ()

„Mes bendradarbiaujame net su Putinui labai artimais žmonėmis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žvalgyba gauna duomenis iš tūkstančių šaltinių, taip pat ir iš Rusijos. Be to, ji turi informatorių net aukščiausiuose Kremliaus sluoksniuose.

Apie tai interviu „Iefimerida“ kalbėjo Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Černiakas. Jis pažymėjo, kad karo metu Ukrainos žvalgybos pareigūnai naudoja visas įstatymų leidžiamas priemones.

„Mes bendradarbiaujame net su Putinui labai artimais žmonėmis. Tai žmonės, kurių niekas neįtaria, jie žinomi kaip „didžiosios Rusijos“ šalininkai“, – sakė Černiakas.

Paklaustas apie Putino aplinkos žmonių motyvus, „nutekėjusius“ duomenis Ukrainos žvalgybai, Vyriausiosios žvalgybos direktorato atstovas atsakė:

„Žinote, aplink Putiną yra daug žmonių, kurie nepalaiko jo politikos Ukrainos atžvilgiu. Trumpai tariant, jie yra prieš šį konkretų karą.“

Tuo pačiu metu, anot Černiako, „vargu ar yra tų, kurie tai daro dėl draugiškų jausmų Ukrainai arba dėl to, kad nekenčia karo“.

„Jie visi tai daro savo labui, nes tai yra jų interesai. Kažkas tai daro dėl to, kad išgelbėtų savo gyvybę, kažkas dėl to, kad prarado pinigus. Po invazijos į Ukrainą keli žmonės neteko daug pinigų ir įtakos. Jiems tai nepatinka“, – sakė Černiakas.

 

Jis pridūrė, kad tokie žmonės šiuo metu nėra pasirengę jokiems radikaliems veiksmams, kuriais siekiama nuversti režimą. Bet jei Putinas bus pakankamai silpnas, situacija pasikeis.

„Jei jis praras valdžią, jie jį sunaikins“, – sakė GUR pareigūnas.

Kaip pranešė OBOZREVATEL, Černiakas taip pat teigė, kad Rusijos Federacija yra suinteresuota visa Europa kaip „įtakos zona“. Visame žemyne ​​veikia Rusijos agentų tinklas, kurio pagrindinis tikslas dabar yra daryti įtaką Europos lyderių ir plačiosios visuomenės nuomonei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(99)
(4)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: