„Perspėju iš anksto!“ Girkinas skelbia apie visišką Rusijos generolų idiotizmą - bus galingas Ukrainos smūgis  (1)

Girkinas perspėja, kad Rusija eikvoja geriausias pajėgas nereikalingam Bachmuto šturmui, po kurio Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradės puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nepaisant skambių Rusijos propagandos pareiškimų, iš tikrųjų situacija prie Bachmuto okupacinėms pajėgoms yra itin sudėtinga.

Pasak buvusio Donecko liaudies respublikos lauko vado ir buvusio Rusijos specialiųjų tarnybų pareigūno Girkino-Strelkovo, nepaisant kelis mėnesius trukusių pastangų, Rusijos kariuomenei nepavyko nei užimti miesto, nei apsupti ar priversti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų iš jo pasitraukti. Be to, metusi geriausias pajėgas Bachmuto šturmui, Rusijos kariuomenė patiria didelių nuostolių, o Ukrainos kariuomenė ruošiasi kontrpuolimui. Girkinas pabrėžia, kad Ukrainos kariuomenė panašius manevrus yra vykdžiusi ir anksčiau, kai po nesėkmingų rusų atakų Ukraina pradėjo puolimą ir įveikė sutriuškintus rusų dalinius Charkovo ir Chersono srityse.

Padėtį sunkina tai, kad Rusija, išleisdama geriausias savo pajėgas Bachmuto užėmimui, faktiškai iššvaisto savo potencialą, nes miesto užėmimas neatneš jokios strateginės naudos Rusijos ginkluotosioms pajėgoms. Pasak V. Girkino, „Wagner“ puolamasis potencialas šiuo metu yra išsekęs.

 

„Priešo fronto linija nebus pralaužta, jis dar turės rezervų atstatyti fronto liniją naujose (taip pat iš anksto parengtose) pozicijose, o „Wagner“ puolimo potencialas (kuris jau baigiasi), deja, bus išnaudotas. Lygiai taip pat bus išeikvotos ir šovinių atsargos, sunaudotos beprasmiškam Bachmuto puolimui“, - savo „Twitter“ paskyroje rašo jis. Po to Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms bus kur kas lengviau įveikti šturmų išdraskytus Rusijos kariuomenės likučius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai (1)