Komentaruose „atsivėrė vartai į pragarą“! L. Vaikulė įsiutino rusus vos 3 žodžiais (Video)  (2)

„Mes su jumis, mylime jus. Ir šiandien mes su Ukraina.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garsi dainininkė Laima Vaikulė neslepia, kad palaiko Ukrainą. Tačiau šį kartą ji savo poziciją išreiškė garsiai, pasakiusi tris žodžius: „mes su Ukraina“.

Koncerto Izraelyje metu Vaikulė kreipėsi į publiką. Į sceną su Ukrainos vėliava ji pakvietė šou-baleto „Freedom“ vadovę Eleną Koliadenko. Choreografė pakilo į sceną lydima aplodismentų. Tada dainininkė ištarė, kad savo gerbėjams nemeluos.

„Būkite sveiki, būkite laimingi… Patikėkit mumis, mes jūsų niekada neapgaudinėsime, dainuosime gyvai, keisime kostiumus, darysimės plastines operacijas… Žodžiu, mes su jumis, mylime jus. Ir šiandien mes su Ukraina“, – sakė Vaikulė.

Koliadenko sušuko „Šlovė Ukrainai!“, o publika jai atsakė: „Šlovė didvyriams!“. Vaikulė savo „Instagram“ paskyroje jau parodė koncerto vaizdo įrašą.

Komentaruose „atsivėrė vartai į pragarą“. Rusai įtūžę, kad dainininkė atvirai palaiko Ukrainą. Vos trys žodžiai supykdė šalies agresorės gyventojus, jie rašė įžeidžiančius komentarus bei maišė dainininkę su žeme. Tačiau pati Vaikulė į visa tai nesureagavo.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(0)
(77)

Komentarai (2)