Kas per monstras? 3 taiklūs smūgiai, o šarvuotis lekia į priekį! (Video)  (2)

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje Rusijos pėstininkų kovos mašinos įgula bando priartėti prie ukrainiečių pozicijų, tačiau iš karto gauna tris tikslius šūvius į korpusą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete buvo paskelbtas unikalus vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos iš toli atremia Rusijos kariuomenės bandymus veržtis į priekį netoli Vuhledaro.

Rusijos pėstininkų kovos mašina bando priartėti prie ukrainiečių pozicijų, tačiau gauna tris tikslius smūgius į korpusą. Vaizdo įrašo fragmentą savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ parodė NATO sausumos pajėgų ekspertas iš Italijos Thomas Taineris:

Jis pažymėjo, kad labai tikėtina, kad Rusijos kariuomenės įgula žuvo po pirmojo smūgio, tačiau mašina ir toliau judėjo iš inercijos, gaudama papildomus smūgius.

 

„Rusijos pėstininkų kovos mašina gavo tris smūgius, kol sustojo. Ukraina turi daug daugiau prieštankinės amunicijos nei Rusija tankų, tačiau rusai į sunaikinimą vis tiek važiuoja viena mašina po kito“, – vaizdo įrašą komentavo ekspertas.

(109)
(1)
(108)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: