Šiemet surinkusi rekordinio dydžio auditoriją, konferencija LOGIN kuria tarptautinius planus (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Barzdonas 2010-03-21 22:20
Daug kas priklauso nuo mokejimo budo, kainos ir glaimybiu. Pavyzdziui jei kaina tarkim 5 litai menesiui kad butu galima skaityti tia butu dar svarstyciau ar geriau reklama ar 5 lt ir manau pasirinkciau reklama. TUo tarpu jei butu 2 litai i menesi jau manau rinkciausi puslapi be reklamos. Kitas dalykas mokejimo budai- tokias mazas sumas labai patogu moketi sms zinutem telefonu be neinatn ir nesjungent i banka tad jei 5 lt ar 2lt reiktu sumoket einant i banka ar pervedant per ji mokejima- manau asmeniskai patingeciau tai daryt, ir velgi jei tai butu galima padaryt mokant per telefono saksaita- manau nedelsciau.
pinkiss 2010-03-21 23:12
ydomei cia su tuo mokejimu,bet pamirsa paminet viena dalyka kad daugelis nenor moket uz informacija,o internets yra sukurts taip kad viskas kas prieinama mokamai gal but gauta ir uz dyka.Toliau mokejima sistema taip pat dar labai yra nepatogi nes moket internetu reik kreditines korteles,kurios ne visi tur,ir nelabai daug kas dar pasitik uz bet ka su ja moket internetu.O tokie dalykai kaip sms siuntims uz 2lt teduod apie 50ct uzdarbia likusius 1.50lt pasiem operatoriai.
wdm 2010-03-22 23:23
nuejau isgirsti naujoviu ir pasisemti patarimu ir ikvepimo o te bruko toki kasdieni tv diskusiju slamsta, nusivyliau geriau buciau sedejes namie ir skaites technologijos.lt arba balsas.lt aciu jum ir tiem kas finansuoja jusu darba