Ždanovas: „Putinas įsiuto ir daužo galvą į sieną“  ()

Ždanovas paaiškino, kodėl iš tikrųjų „Putinas daužo galvą į sieną ir prašo paliaubų“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas išsakė savo nuomonę apie didelį Kremliaus vadovo norą sudaryti taikos sutartį su Ukraina. O. Ždanovas įsitikinęs, kad Putino norą galima paaiškinti labai paprastai: kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasiruoš ir pradės didžiulį kontrpuolimą, tai lems rusų pralaimėjimą kare. Štai kodėl Rusijos Federacijos prezidentas dabar nori sėsti prie derybų stalo.

Ždanovo nuomonę apie priežastis, paskatinusias Putiną įtikinti Ukrainos valdžią taikos deryboms, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Kodėl rusai bijo? Kodėl jie buria kariuomenę prie Melitopolio, prie Berdiansko, prie Mariupolio? Nes jie bijo būti įstrigę. Kiekvienas, kuris nepaliks Krymo prieš mūsų kariuomenės kontrpuolimo pradžią, pateks į spąstus, ypač Kryme. Tokiu atveju Rusijos vadovybė turės atitraukti kariuomenę iš Luhansko ir Donecko krypčių, kad mūsų kariai neprasiskverbtų į Azovo pakrantę“, – sako Ždanovas.

 

„Jei pradėsime kontrpuolimą viena operatyvine kryptimi, rusai turės traukti kariuomenę iš kitų krypčių. Tai viskas. Kodėl Putinas įsiuto ir daužo galvą į sieną ir prašo paliaubų? Kodėl Putinas nori taikos derybų? Nes jis puikiai supranta, kad kai tik būsime pasiruošę kontrpuolimui, viskas: jie neturės kuo gintis. Jie skubės iš vienos krypties į kitą“, – sako Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(2)
(133)

Komentarai ()

Susijusios žymos: