[ŽT] Berdiansko partizanai įspūdingai atkeršijo išdavikui (Foto)  ()

Berdianske susprogdintas Ukrainos išdaviko butas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užgrobtame Berdianske partizanai atkeršijo bendradarbiui, buvusiam vietos miesto tarybos darbuotojui Serhijui Girenko, kuris vienas pirmųjų perėjo į Rusijos kariuomenę.

Anot „Berdiansk segodnia“, išdavikas dalyvavo sulaikant buvusius kolegas, agitavo juos dirbti naujajai „valdžiai“, taip pat privertė Berdiansko verslininkus dirbti įsibrovėlių labui.

Kovo 19 dieną, jo bute, Kolonijos mikrorajone, nugriaudėjo sprogimas, kuris buvo girdimas visame mieste. Tačiau įsibrovėliai bando nuslėpti įvykio detales, nes jau spėjo pranešti valdžiai, kad Berdianske partizanų nebėra. Be to, Rusijos armijai dabar nepaprastai sunku suvaldyti kylančią paniką tarp kolaborantų.

Kol kas sprogimo pasekmės nežinomos, nes mikrorajonas intensyviai patruliuojamas ir saugomas. Privažiuoti prie įvykio vietos ir nufotografuoti neįmanoma.

„Išdavikas yra Serhijus Girenko, prieš pereidamas į priešo pusę, dirbo Berdiansko vykdomajame komitete eiliniu informacinės komunikacijos skyriaus specialistu. Aktyviai agitavo, kad kiti vykdomojo komiteto darbuotojai stotų į įsibrovėlių pusę“, – pažymi leidinys.

 

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, Girenko tėvai yra mokytojai. 2022 metų vasarą jie buvo atleisti. Jie taip pat aktyviai rėmė „rusų pasaulį“, agitavo už vadinamąjį „referendumą“ ir labai didžiavosi, kad užaugino išdaviką sūnų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(113)
(1)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: