Bendrovė „Think“ elektromobiliais tikisi pakeisti pasaulį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Splatt 2010-04-02 13:32
Aš pilnai sutinku su tavo nuomone. Bet perskaičius Tautvio post'ą man susidarė įspūdis, kad pagal jį nėra gražių, akį nerėžiančių tiuningų.
kiesza 2010-04-02 19:24
tikrai kad tiuningas tik kaimieciams kurie uzsideda suolus vietoi spoileriu neonkes visokias ugnis.. Vieninteli tunionga kuri galima uzskaityti tai yra golfas GTI arba rallye audinems S,RS BMW Mtech zodziu gamiklinis
bahuriux 2010-04-02 21:21
apie tiuninga nereikia didkutuoti, cia taspats kas ir diskutuoti apie mada. Tai yra visiskai subjektyvu. Vienam patinka,kitam ne. O as pasidarysiu tiuninga kuris man patinka ir man bus grazus ir man visiskai dzin jei kazkas pamanys kad berysio, galbut jis pats berysio ir nesupranta. Beje tiuninga as suprant kuris yra funkcionalus, ta prasme pagerina aerodinamika, prispaudima prie zemes, didina sukibima ir stabiluma. Ir visiskai nevirskinu tiuningo kuris yra grazus, arba ne, bet neatlieka jokio vaidmens, o daznieusiai netgi gadina masinos aerodinamika. O tas spuogas yra tik spuogas jei tokio sh nepirksit tai ir nebus tokiu bjaurybiu keliuose. O ateity gamintojai pamastys, kad nereikia sh kurti ir gaminti ir atkreips demesi i dizaina.
Abuolys 2010-04-02 22:25
Nu jei pagalvotume, kad pakraunant elektromobilio baterijas iš elektros tinklo kitame laido gale yra prijungtas generatorius, kurį suka garo turbina gaunanti garą deginant mazutą, dujas ar anglį tai elektromobilis nebus ekologiškesnis už paprastą automobilį. Dar pamąstykime, kad palaipsniui paprastus automobilius pakeitus elektromobiliais norėsime po kapotu turėti tiek pat kW kiek turi šiandieninis automobilis. Net ir turėdami per pusę mažiau kilovatų po kapotu naktį kraudami baterijas sustabdytume visas elektrines dėl perkrovos tinkle, mat suminis automobilių galingumas privestų prie milžiniško elektros energijos poreikio. Vadinasi reikėtų statyti dar daugiau šiluminių, atominių ir hidroelektrinių. Vėjo ir saulės elektrinėmis reikėtų nukloti tokius plotus, kad nebūtų kur kojos pastatyti. Toliau skaitykite šito paties tinklapio straipsnį: http://www.technologijos.lt/n/technolog ... 29/182&l=2 Manau perskaitę suprasite, ką norėjau pridurti prie šio straipsnio.
Nerkashis 2010-04-02 22:56
Abuolys, o kas kitame paprasto auto dūsliko gale? Negana to kad visą eksploatacijos laiką pastoviai pilam į jį naftos produktus, tai dar jo gamyboj naudojam tą pačią naftą ir elektrą(iš šiluminių elektrinių) kurią taip vagia električkos. O ką gaunam rezultate? Smogą miestuose, triukšmą ir 30proc. naudingą variklio darbą. Žinoma elektromobilių didžiausias minusas batareikės ir jų utilizavimas. Tačiau ir čia kiekvieną dieną girdisi teigiami atgarsiai. Reikia ne didinti energetinių šaltinių galią, o keisti požiūrį ir gyvenimo būdą.
Linas000 2010-04-13 17:29
barbes masinyte. Issivystytu nepilnavertiskumo kompleksas tokia turint. Geriau mynsiu dvirati.