„2 000 000 sviedinių ir F-16“ – JAV diplomatas skelbia sąlygą, kada Putinas pabėgs iš Ukrainos  ()

Putinas pasiruošęs kovoti prieš Ukrainą tol, kol galės, įsitikinęs buvęs JAV diplomatas Matthew Bryza.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas pasiruošęs kovoti prieš Ukrainą tol, kol galės, tačiau aktyvi Vakarų pagalba, kuri nesiliaus, gali atgrasyti Putiną nuo tolesnio karo.

Apie tai kovo 26 d., duodamas interviu televizijos kanalui „Expresso“, kalbėjo buvęs JAV diplomatas Matthew Bryza.

Su kiekviena nauja diena Putino noras tęsti karą prieš Ukrainą vis mažėja. Nuo 2022 metų rugsėjo pabaigos mobilizuota 300 000 žmonių, daugelis jau yra fronte. Tačiau per tris 2023 m. mėnesius Rusijos armija naujų laimėjimų mūšio lauke nepasiekė. Per šį laikotarpį įsibrovėliai beveik visiškai sunaikino Bachmutą, tačiau paties miesto nepavyko visiškai užgrobti. Kijevui pavyko tinkamai išnaudoti situaciją aplink Bachmutą savo naudai, o Rusijos Federacija turėjo prarasti daug gyvosios jėgos ir karinės technikos, kad užimtų dalį miesto.

Anot Bryzos, Maskva nepajėgs nugalėti Ukrainos. Be to, pačioje Rusijos Federacijoje didelės ekonominės problemos prasidės didėjant karinės įrangos ir amunicijos gamybai.

Dabar tiesiog reikia laiko priversti Putiną išvesti savo kariuomenę iš Ukrainos. Kad tai padarytų, Vakarai tiesiog turi ir toliau tiekti ginklus Ukrainai.

 

Kai tik Vakarai Ukrainai nupirks 2 milijonus sviedinių ir jie pateks į frontą, Putino troškimas kovoti išnyks savaime, įsitikinęs buvęs diplomatas. Be to, kai tik prisidės Vakarų aviacijos tiekimas, kitos šalys gali toliau reaguoti, tiekdamos savo lėktuvus į Kijevą, įskaitant F-16.

Anksčiau ar vėliau pačiam Putinui pritrūks „žmogiškųjų išteklių“, todėl jis bus priverstas sėsti prie derybų stalo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(96)
(1)
(95)

Komentarai ()