„Blogiausias variantas“. Generolas skelbia, ką gali susprogdinti Putinas (Video)  ()

Generolas majoras Sergejus sakė, kad šiuo metu V. Putinas vargu ar panaudos taktinius branduolinius ginklus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sergejus Krivonosas užtikrintai pareiškė, kad šiandien ir ukrainiečiai neturėtų bijoti branduolinio smūgio, nes Kremliaus vadovo tikslas yra užgrobti teritorijas.

Sergejaus Krivonoso interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos kariuomenės atstovas išsakė savo požiūrį į Rusijos Federacijos planus naujos branduolinio šantažo bangos fone: „Nemanau, kad šiuo metu V. Putinas smogs NATO šalims branduolinius smūgius. Tai a priori neįmanoma. Šiame etape. Grėsmė dėl branduolinio ginklo panaudojimo Ukrainos teritorijoje yra mažai tikėtina, bet turime pasikliauti blogiausiu variantu. Taktiniai branduoliniai ginklai nebus naudojami atvirame lauke. Taktiniais branduoliniais ginklais gali būti atakuojama mūsų šalies kritinė infrastruktūra“.

Generolas majoras Sergejus Krivonosas išvardijo objektus Ukrainoje, į kuriuos Rusija gali taikytis: „Visų pirma tai yra mūsų Dniepro kaskados rezervuarų užtvankos, kurių sugriovimas gali padaryti didelę žalą Ukrainos teritorijai. Tai ypač pasakytina apie kairiojo kranto Ukrainos žemes, tačiau gali nukentėti ir dešiniojo kranto Ukraina, tačiau tai palaidos V. Putino planus užgrobti teritoriją, užimti didelius kairiojo kranto Ukrainos plotus, o jis dar neatsisakė savo noro pasiekti Dnieprą. Apskritai jo svajonė buvo visiškai užgrobti kairiojo kranto Ukrainos sritį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(17)
(-10)

Komentarai ()