[ŽT] O čia tai vaizdelis! Nufilmuota, kas būna kai pas Putiną atvyksta pavaldinys (Video)  ()

Putinas vis dar bijo artimo kontakto su kuo nors.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugybė ekspertų ir visuomenės veikėjų išsakė nuomonę, kad į „turą“ po okupuotas Ukrainos teritorijas vietoj Kremliaus vadovo važiavo jo antrininkas, o pats karo nusikaltėlis ir toliau sėdėjo bunkeryje.

Pirmiausia, liaudies deputatas Oleksijus Gončarenka pateikė įrodymų, kad Putino Mariupolyje nebuvo. Vėliau Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Jusovas atmetė galimybę, kad Rusijos Federacijos prezidentas vaikščiojo vakarinėmis, Rusijos kariuomenės sunaikinto, pajūrio miesto gatvėmis.

Pasirodė ir  dar vienas įrodymas. Viename iš naujausių Kremliaus diktatoriaus vaizdo įrašų matyti, kad jis vis dar bijo artimo kontakto su kuo nors. Ukrainos žurnalistas Denisas Kazanskis atkreipė į tai dėmesį savo „Telegram“ kanale, paskelbdamas filmuotą medžiagą iš Maskvos.

 

„Putinas, kuris dar visai neseniai žvaliai vaikštinėjo po Mariupolį ir spaudė ranką vietos gyventojams, dabar kažkodėl vėl liepia savo pavaldiniui sėsti prie didžiulio stalo kelių metrų atstumu“, – pastebi tinklaraštininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(6)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: