„Tai bus signalas perversmui“. Skelbiama, ko slapta laukiama Kremliuje  ()

Rusijos Federacijos pralaimėjimas gali būti perversmo ženklas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sugriuvus Rusijos gynybai fronte, Kremliuje gali įvykti perversmas, mano Igoris Eidmanas.

Artėja didelis Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimas, galintis nušluoti Rusijos karių gynybą. Visiems atrodo, kad Putino „elitas“ šių įvykių laukia su viltimi.

Tokią nuomonę savo „Facebook“ tinklaraštyje išsakė Rusijos opozicionierius, sociologas ir politinis emigrantas Igoris Eidmanas.

„Esu tikras, kad Ukrainos puolimas su viltimi laukiamas ne tik Kyjive, bet ir Kremliaus aplinkoje. Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų pralaimėjimas ir karių pabėgimas... gali būti signalas rūmų perversmui“, – sakė ekspertas.

Jis mano, kad toks scenarijus gali prasidėti net ir tuo atveju, jei Rusijos kariai sugrįš į 2022 metų vasario 23 d. liniją.

Toks rimtas karinis pralaimėjimas, Eidmano manymu, prives prie to, kad „elitas“ praras paskutinę viltį pakeisti situaciją fronte. Tai savo ruožtu lems jų konsolidavimą.

 

„Elitui naudinga, kad pralaimėjimas visuomenės akyse siejamas su Putinu, kuris gali būti pašalintas kaip nevykėlis“, – rašė Rusijos Federacijos opozicionierius.

Jis mano, kad susiklosčius tokiai situacijai karas bus labai greitai suvaržytas. Į valdžią atėję žmonės bus priversti sėsti prie derybų stalo su Ukraina ir Vakarais. Mainais už sankcijų panaikinimą Putinas ir kiti karo nusikaltėliai taip pat turės būti išduoti TBT.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(166)
(6)
(160)

Komentarai ()

Susijusios žymos: