Žvalgyba patarė Putinui pažiūrėti vieną filmą: „kad žinotų, kam jis turi ruoštis“  ()

„Sprendimą priima vienas žmogus, nelabai išsilavinęs ir nekompetentingas, todėl pasekmės yra katastrofiškos visai Rusijai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vyr. žvalgybos direktoratas patarė Rusijos diktatoriui Vladimirui Putinui ir jo aplinkai pažiūrėti politinę ir satyrinę juodojo humoro komediją „Stalino mirtis“, kad žinotų, „kam jie turėtų ruoštis“. Apie tai „Gazeta.ua“ pasakojo GUR atstovas Andrijus Jusovas.

Atsakydamas į klausimą, ar nusilpus Putino režimui kažkuris bendražygis liks su juo ar priešinsis, žvalgybos pareigūnas teigė, kad „yra įvairių žmonių su skirtingomis motyvacijomis“, o „daugelis vadinamojo Rusijos elito narių jau supranta, kad tai buvo kolosalus kliedesys ir nusikaltimas, finalas Rusijai bus tragiškas“.

Šie žmonės, anot jo, bando ieškoti sau išsigelbėjimo variantų.

„Kalbame apie jų pačių saugumą ir verslą. Jie bando susisiekti ir susitarti dėl asmens saugumo garantijų. Tokių atvejų jau yra“, – patikino jis.

Tuo tarpu, pažymėjo Jusovas, šiuolaikinė Rusija yra uždara visuomenė, taip pat ir diktatoriškoje vertikalėje, kur nėra diskusijų ar nuomonių pliuralizmo: „Sprendimą priima vienas žmogus, nelabai išsilavinęs ir nekompetentingas, todėl pasekmės yra katastrofiškos visai Rusijai“.

 

„Putinas ir jo artima aplinka turėtų dar kartą pažiūrėti gerą komediją „Stalino mirtis“. Ji labai pamokanti: yra daug analogų su šiuolaikine Rusija ir tai, kam jie turėtų ruoštis“, - pridūrė Jusovas.

Juodo humoro komedija parodo paskutines sovietų lyderio Josifo Stalino gyvenimo valandas ir politinę kovą dėl valdžios jo artimoje aplinkoje iškart po jo mirties 1953 m. kovo pradžioje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(2)
(109)

Komentarai ()

Susijusios žymos: