[ŽT] „TikTok“ žvaigždė įsiutino Rusiją. Parodė naują šokį (Video)  ()

„TikTok“ žvaigždė įsiutino net ir Skabejevą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Igoris Korčaginas, dėl savo šokių ir dainos apie oro antskrydžius tapęs „TikTok“ žvaigžde, kalbėjo apie rusų reakciją į jo vaizdo įrašą. Šalies agresorės propagandistai pasipiktino ir negalėjo suprasti, kaip ukrainiečiai gali linksmintis tokiu pavojingu metu.

@rukhankoman Якщо ти досі не зняв своє відео на офіційний звук #СкороПепемога, тоді скоріше переходь та знімай🕺🏼 На креативні ролики зроблю реакцію😉 #руханка #РуханкоМен ♬ Скоро перемога - Ігор Корчагін

 

Studijoje „Snidanku z 1 + 1“ Korčaginas teigė, kad rusai nesuprato, kad jo kūryba pirmiausia skirta vaikams. Dėl linksmų šokių įsiuto net propagandistė Skabejeva.

Maža to, Ukrainoje jį taip pat kritikavo. Iš pradžių kai kurie „Telegram“ kanalai pasmerkė Korčaginą dėl jo virusinės oro antskrydžio dainos. Tačiau į kritiką jis nereaguoja, atsakydamas, jis jau pristatė naują šokį.

 

Šį kartą Korčaginas siūlo „išsivalyti“ negatyvą ir nusišypsoti. Jo šokis „Rozkačaj“ padės vaikams pašokti pagal muziką ir pasikrauti gera nuotaika.

Studijoje Korčaginas parodė naujus judesius ir paaiškino, kaip geriau prisiminti šokį. Jam padėjo ne tik „Snidankos“ šeimininkai, bet ir vaikai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai ()