„2 karai. Florida sunaikinta, Majamis griuvėsiuose“. Skelbiama, ką daro Putinas (Video)  ()

Rusijos žurnalistė Julija Latynina išsakė savo nuomonę apie du V. Putino „lygiagrečius pasaulius“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rašytoja pirmiausia pasišaipė iš naujausių Kremliaus branduolinių grasinimų, susijusių su pranešimu apie Rusijos taktinių ginklų dislokavimą Baltarusijos teritorijoje.  

Vėliau Julija Latynina prisiminė dar vieną įvykį, kai JAV buvo grasinama fregatos „Admiral Gorshkov“ pagalba, tačiau tam elektroniniu būdu buvo paleistos „Zircon“ raketos.

Dėl to niekas nenukentėjo, ir tai dar kartą parodo, jog nereikėtų bijoti skambių V. Putino pareiškimų. Interviu su Julija Latynina „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Televizijos laidų vedėja netikėtai pareiškė: „Tik mes matome du V. Putino karus. Kaip yra du V. Putinai (vienas susitinka 15 metrų atstumu, o kitas visada vaikšto su kažkuo po ranka), taip vyksta ir du V. Putino vadovaujami karai“.

Julija Latynina paaiškino, ką turi omenyje sakydama, kad diktatorius kariauja du karus: „Vieną, kuriame jo puolimas prie Bachmuto, kaip mandagiai pasakyti, nepavyko. Net Bachmuto nepaėmė. Kita vertus, kiekvieną kartą žadama, kad dabar bus koks nors unikalus ginklas, kaip sakė N. Patruševas, arba numušamas koks amerikietiškas dronas ir už tai net apdovanojama“.

 

„Karo su Ukraina fronte V. Putinui nesiseka labai gerai, bet karo su JAV fronte yra visiška tvarka, jei žiūrite „Pirmąjį kanalą“: Florida jau sunaikinta, Majamis griuvėsiuose“, – Rusijos propagandistų retoriką pašiepė žinoma žurnalistė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(2)
(37)

Komentarai ()