„Jam isterija“. Podoliakas šokiruotas, ką Ukrainai pasiūlė Lukašenka  (1)

Michailo Podoliakas paaiškino, kaip Lukašenka bando sustabdyti „Rusijos pralaimėjimo momentą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oficialus Prezidento kanceliarijos atstovas komentavo Lukašenkos kalbą baltarusiams ir jo „taikos planą“. Michailo Podoliakas įsitikinęs, kad nepripažinto Baltarusijos Respublikos prezidento kalbą reikėtų vertinti kaip bandymą paraginti Ukrainą kapituliuoti. Kartu jis pabrėžė, kad Ukrainos valdžia nesiims tokio žingsnio ir nepasirašys taikos sutarties su priešu tokiomis sąlygomis.

Emocingą Michailo Podoliako pasisakymą apie A. Lukašenkos pareiškimus galite rasti jo interviu „News Factory“ kanale „YouTube“.

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas paaiškino, kaip reikėtų interpretuoti Baltarusijos diktatoriaus žodžius: „Lukašenka siūlo Ukrainai kapituliuoti. Tai švelniai tariant. Jis sako: „Atsiklaupkite ant kelių. Jūs pralaimėjote. Atiduokite viską Rusijai“. Teisingai sudėliokime akcentą: kalbama ne apie derybas“.

Ukrainos politikas pabrėžė: „Jis nesiūlo derybų – jis siūlo fiksuoti okupuotas teritorijas Rusijai, t. y., siūlo vykdyti Rusijos sąlygas, nes jei jis ar kas nors kitas, ne tik Lukašenka, siūlytų derybas, jis turėtų pasakyti, kad Rusija turi nedelsiant palikti Ukrainos teritoriją, įvykdyti JT statuto reikalavimus dėl kitos šalies teritorinio vientisumo, pasitraukti iki 1991 m. sienų, o po to įmanomas vienas ar kitas derybų procesas“.

 

„Žmogus supranta, kad Rusija pralaimės šį karą (pasąmoningai tai supranta), jis dabar isteriškai ieško galimybės bent kaip nors sustabdyti Rusijos pralaimėjimo momentą, todėl teikia šiuos keistus pasiūlymus, kurie absoliučiai neturi nieko bendra su realybe“, - apibendrino savo pamąstymus apie garsiai skambančius Lukašenkos raginimus siekti taikos Michailo Podoliakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(103)
(4)
(99)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: