„Nemanau, kad Putinas liks valdžioje“. CŽA kontržvalgybos vadas paskelbė, kas pašalins Putiną  ()

Vladimiras Putinas smarkiai apsiskaičiavo, pervertindamas savo kariuomenę ir jos vadovybę, ir dabar atsidūrė aklavietėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl virtinės karinių nesėkmių Ukrainoje ir neįtikinamų pastarųjų mėnesių kovų Rusijos generolai, oligarchai ir saugumo tarnybų atstovai nusiteikė prieš Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną. Jei kovos tęsis, Kremliaus šeimininkas gali būti nuverstas per karinį perversmą.

Tai interviu laikraščiui „The Sun“ sakė buvęs JAV Centrinės žvalgybos valdybos kontržvalgybos skyriaus vadovas Džeimsas Olsonas (James Olson).

Žvalgybos veteranas įsitikinęs, kad V. Putinas padarė lemtingą klaidą, kai pernelyg patikėjo savo ginkluotųjų pajėgų ir karinės vadovybės galia. „Nemanau, kad Putinas liks valdžioje. Manau, kad jis bus nušalintas“, - sakė Olsonas.

Jis taip pat neatmeta Kremliaus šeimininko nužudymo galimybės.

Olsono skaičiavimais, Rusijos kariuomenė Ukrainoje jau prarado 10 kartų daugiau karių nei per sovietų invaziją į Afganistaną. Tikriausiai Rusijos Federacijoje yra generolų, kurie nepatenkinti tokia Kremliaus taktika ir galiausiai nuspręs sukilti prieš Kremliaus šeimininką.  

 

Olsono žodžiais tariant, tokiu atveju Putiną būtų galima laikyti „vaikščiojančiu lavonu“, nes jis „neišgyventų“ kariuomenės sukilimo, kuris galėtų konsoliduoti jėgas su Rusijos elitu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(5)
(112)

Komentarai ()

Susijusios žymos: