„Gerasimovas nėra kvailys. Fronte yra tik 40 000 rusų kareivių“. Skelbiama apie netikėtą Ukrainos superginklą (Video)  ()

Atrodo, rusai intensyviai ruošiasi Ukrainos puolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina kontrpuolimui taip ir negavo NATO aviacijos, tačiau turi superginklą.

Artėja didelis pavasarinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas. Tikriausiai ukrainiečiai bandys prasibrauti Zaporižios srityje iki Azovo jūros pakrantės, priešui atkertant sausumos koridorių į Krymą.

Tokią nuomonę savo „YouTube“ tinklaraštyje išsakė rusų žurnalistė, istorikė ir rašytoja Julija Latynina.

Ji pažymėjo, kad Ukraina kontrpuolimui taip ir negavo NATO aviacijos. Tačiau tuo pat metu ji turi superginklą – išsamius žvalgybinius duomenis apie padėtį fronte.

„Mano požiūriu, pagrindinis, absoliutus, viską pranokstantis superkoziris (…) yra pilna, išsami informacija apie viską, kas vyksta Zaporižios koridoriuje (ten bus pagrindinis smūgis). Po mobilizacijos jis gan patikimai apsaugotas“, – sakė Latynina.

Ji patikslino, kad šiandien Ukrainoje yra apie 360 000 Rusijos karių. Tuo pačiu metu priešakinėje linijoje jų yra tik 40 tūkstančių, nes komanda taupo rezervus.

Gerasimovas (RF ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininkas – red.) taip pat nėra kvailys. Jis supranta, kad svarbiausia nesudeginti savo kariuomenės puolime, o laukti, kol ukrainiečiai atakuos, todėl paliko „Wagner“ maltis Bachmute “, – tikino žurnalistė.

 

Ji patikslino, kad įsibrovėliai pastaruoju metu šia kryptimi labai aktyvūs, tačiau tai jiems nepadės, – įsitikinusi Latynina.

„Gynybos mazgai (RF ginkluotosios pajėgos) nėra ištisinė grandinė. Visus šiuos gynybos mazgus, o tuo labiau miestus, Ukrainos ginkluotosios pajėgos tiesiog aplenks. Aplenks ir suduos didelio tikslumo smūgius, naudodamos GLSDB ir JDAM. Sprogdins štabus ir sandėlius toli nuo fronto linijos. Toliau – sandėliai. O tada važiuos šarvuočiai, kurie nukirs tiekimo linijas“, – teigė Latynina.

Ji pridūrė, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pėstininkai kontrpuolimo metu pro skyles gynyboje prasiskverbs į rusų užnugarį, aplenkdami labiausiai įtvirtintas zonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(6)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: