„Nebėra ką ginti“. „DeepState“ atskleidė paslaptį, kas įvyko Bachmute ir ką iš tikro padarė Prigožinas (Foto)  ()

„DeepState“ analitikų teigimu, ginti miesto centrą buvo nepraktiška, nes centre beveik nieko nebeliko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-04 „Nebėra ką ginti“. „DeepState“ atskleidė paslaptį, kas įvyko Bachmute ir ką iš tikro padarė Prigožinas (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmuto miesto tarybos administracinis pastatas visiškai sugriautas, nebėra ką ginti. Tai „Telegram“ pranešė „DeepState“ analitikai.

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas sakė, kad „teisėtai“ užėmė Bachmutą ir parodė vaizdo įrašą su grupuotės vėliava. Jis teigė, kad vėliava buvo iškelta virš miesto tarybos administracinio pastato. Gynybos pajėgos, pasak Prigožino, pasitraukė į vakarus nuo Bachmuto.

Dabar analitikai parodė, kad miesto tarybos administracinis pastatas iš tikrųjų buvo sunaikintas. „DeepState“ teigimu, nėra tikslo išlaikyti miesto centrą. Jie palygino vieno iš Rusijos propagandistų vaizdo įrašą su žemėlapiu ir padarė išvadą, kad griuvėsiai yra būtent miesto tarybos administracinis pastatas.

 

 

Jie taip pat nustatė, kad „Wagner“ kovotojai pateko į Bachmuto miesto tarybos administracinį pastatą, tačiau didžiąją dalį miesto gyvenamojo ploto vis dar kontroliuoja Ukrainos ginkluotosios pajėgos, nes būtent miesto vakaruose sutelkta didžioji dalis gyvenamųjų pastatų.

Bachmuto gynyba yra sunki užduotis, nes rusai veržiasi iš trijų pusių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(8)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: