Tai bus šokas rusams: Ždanovas skelbia, kad Ukraina gaus tokį superginklą, kokį bijo duoti net JAV  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas Olegas Ždanovas paskelbė apie naują Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms skirtą vietinės gamybos ginklą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-05 Tai bus šokas rusams: Ždanovas skelbia, kad Ukraina gaus tokį superginklą, kokį bijo duoti net JAV  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukroboronprom“ suorganizavo dar vieną Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms reikalingų ginklų gamybą. Šį kartą kalbama apie bepiločius orlaivius. Turkija kartu su Ukraina sutarė dėl bepiločių orlaivių gamybos, su kuriais šiuo metu atliekama daugybė bandymų. Kai tik baigsis bandymų etapas, bepiločiai orlaiviai bus perduoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karinėms užduotims vykdyti.

Daugiau informacijos apie naująjį ukrainietišką droną rasite Olego Ždanovo interviu vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas pranešė apie bendrą Turkijos ir Ukrainos karinę plėtrą: „Kita naujiena yra „turkiška“. Jūs užduodate klausimus, kur mūsų „Bayraktar“. Mūsų „Bayraktar“ dirba, ir jau dirba naujieji turkiški bepiločiai lėktuvai „Akıncı“. Tai nebėra turkiškas, aš neteisingai pasakiau, tai ukrainietiškas-turkiškas dronas, nes ten fiuzeliažas ir elektronika yra turkiški, o variklis yra mūsų ukrainietiškas“.

Olegas Ždanovas atskleidė detales apie ukrainietiškus-turkiškus dronus: „Su mūsų varikliu šis dronas „Akıncı“ pirmą kartą pataikė į taikinį 140 km atstumu. Jis, beje, turi labai didelį naudingąjį krovinį pagal raketų panaudojimo tipus. Jie atliko dar vieną bandymą ir šis dronas pirmą kartą pataikė į taikinį 140 km atstumu Juodosios jūros regione. Jis paleido viršgarsinę raketą, ir ji pataikė į taikinį“.

 

 

Matote, Turkija dirba, mes taip pat dirbame kartu su jais ir, kai tik bus baigti bandymai, kaip suprantu, šie sunkieji žvalgybiniai ir smogiamieji dronai turėtų atsirasti Ukrainos ginkluotosiose pajėgose kovai su Rusijos okupantais“, – apibendrino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

Taigi, nors JAV bijos siųsti raketas, galinčias smogti 140km atstumu, Ukraina šį klausimą sprendžia pati. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(221)
(7)
(214)

Komentarai ()

Susijusios žymos: