„Išprotėjęs idiotas“ – įsiutęs Putinas „nukalė“ generolą: kas nutiko?  ()

Pasak žurnalistų, Muradovas pasiuntė karius šturmuoti Vuhledarą, o Ukrainos artilerija per 3 dienas sugebėjo sunaikinti dvi elites RF ginkluotųjų pajėgų jūrų pėstininkų brigadas, 103 technikos vienetus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Generolas pulkininkas Rustamas Muradovas buvo atleistas iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų Rytų karinės apygardos vado pareigų, taip pat buvo pašalintas iš vadovavimo Rusijos kariuomenei Ukrainoje po nesėkmingos atakos prieš Vuhledarą. Jis metė kariuomenę tiesiai į minų laukus, kaip rašo „The Moscow Times“, remdamasis savo šaltiniais.

Pranešama, kad Muradovas pasiuntė karius šturmuoti Vuhledarą, bet Ukrainos artilerija per 3 dienas sugebėjo sunaikinti dvi elites jūrų pėstininkų brigadas, 103 technikos vienetus, įskaitant 36 tankus.

Leidinys rašo, kad Muradovas patyrė daugybę karinių nesėkmių per 7 mėnesius, kol vadovavo kariams Ukrainoje.

„Vuhledaro užėmimas gali leisti Rusijos armijai apeiti Ukrainos įtvirtinimus aplink Avdijivką ir atverti kelią plačiam puolimui į Donbasą“, – rašė Rusijos žiniasklaida.

 

Tačiau, kaip pranešama, Rusijos armijai mūšyje dėl Vuhledaro nepavyko pasiekti sėkmės.

Muradovas buvo pašalintas, nes buvo beprotiškas idiotas, galintis įsakyti kareiviams mirti. Daugelis juo skundėsi“, – sakė šaltinis.

Leidinys rašo, kad anksčiau 50-metis Muradovas vadovavo Rusijos kariuomenei Sirijoje, o paskui vadovavo Rusijos karių kontingentui Kalnų Karabache.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(106)
(4)
(102)

Komentarai ()