„Šaudysime kaip šaudykloje“. Skelbiamas galingas planas dėl Krymo  ()

Aktyvus rusų įsibrovėlių pozicijų stiprinimas Kryme liudija jų pasirengimą gynybai, tačiau visa tai primena rūsyje uždarytų žmonių veiksmus, pažymėjo Romanas Svitanas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastaruoju metu rusų įsibrovėliai Kryme labai aktyviai stato įtvirtinimus, kasa apkasus, griovius. Jie mano, kad netrukus Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradės pusiasalio išvadavimo operaciją. Pasak karo eksperto Romano Svitano, tokie rusų veiksmai Kryme primena rūsyje užsidariusių žmonių veiksmus.

„Yra tik viena išeitis. Liukas aukštas, iššokti nepavyks. Mes suvarėme visus  rusų okupantus į rūsį ir pro šitą liuką matome, kiek dar jie ten gali ištverti. Jie kasis ir kasis, judės tol, kol jų variklis baigsis. Krymo tilto sunaikinimas padės tašką“, – interviu sakė Svitanas.

Svitanas taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad, greičiausiai, Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau turi tam tikrų priemonių visiškai sunaikinti Krymo tiltą. Vienintelis klausimas yra laikas.

 

„Jei turėsime pakankamai jėgų ir priemonių sunaikinimui iš toli, tai mes juos Kryme sušaudysime kaip šaudykloje. Krymo žmonės to nesupranta. Bet jie dar nebuvo fronto linijoje. Ir kai apšaudymas bus kiekvieną dieną, jie labai greitai nuspręs grįžti atgal į savo Voronežą arba ten, iš kur atšliaužė“, – prognozavo ekspertas.

(81)
(2)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: