[ŽT] Tai neįtikėtina! Į Rusiją įsiveržė „Rusijos savanorių korpusas“ (Video)  ()

„Rusijos savanorių korpuso“ kovotojai dar kartą pademonstravo, kad Rusijos Federacijos siena yra skylėta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Rusijos savanorių korpuso“ kovotojai vėl sukėlė triukšmą Rusijos Federacijoje, pasirodę Briansko srities teritorijoje. Balandžio 6 d., apie 08:30 jie pasirodė Sluchovsko kaime, 900 metrų nuo Ukrainos sienos.

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Propagandos žiniasklaida tikina, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai neva dviem pikapais bandė įsiveržti į Briansko sritį. Neva ataka buvo nesėkminga – pasieniečiai ją atmušė.

Tačiau filmuota medžiaga, kurioje kovotojai bendrauja su kaimo gyventojais, paneigia propagandos melą. Rusijos kariškiai nesugeba uždaryti sienos, o Putino priešininkai gali lengvai patekti į Rusijos Federacijos teritoriją su bet kokiu ginklų kiekiu. Beje, Briansko srities gubernatorius neigia, kad kariškiai galėtų kirsti sieną iš Ukrainos.

„Telegram“ kanalas „Moscow calling“ rašo, kad labiausiai tikėtinas būdas jiems patekti buvo kelias per mišką, nes rytuose yra Sudost upė.

 

Tokių vietų, kur galima kirsti sieną „juodu keliu“, tarp Rusijos Federacijos ir Ukrainos – kaip pas kvailį popieriukų nuo saldainių. Tikriausiai tokių perėjimų tikslas toks ir yra – priversti Rusijos Federaciją eikvoti energijos išteklius uždengiant sieną, taip susilpninant Z operacijos zoną“, – rašo kanalo autorius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(1)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: