„Ubuntu“ naudojasi jau 12 milijonų žmonių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Neodan 2010-04-12 09:11
1. Linux jau senokai nebeturi problemu su Flash. 2. Linux nera nepatogus, jie tik siek tiek skiriasi nuo win (kalbu apie GUI) 3. Tai kokiuos blizgucius turi win7, linux turi juos jau laaabaaaiiiiii senai (-; O siaip, kiekvienas renkasi tai kas jam labiau patinka, taigi nieko neturiu pries win userius, taciau as megstu linux ir jie man geriausi (-;
bICEQ 2010-04-12 11:27
As Linux naudoju gan senai, bandziau daug distru bet ubuntu kolkas man lieka lyderis.. Apie savo Microshitus nepastinkit geriau isvis.. .ar xp ar 7 kaip kibo taip kimba toliau, kaip buvo virusu taip ju dar daugiau .. As uz Linuxa ir uz Mac OS X.
Alchi 2010-04-12 12:48
Noob'iškas klausimas: O jei kompe yra ir win, ir Ubuntu, greitis nekinta kurios nors OS? Nes man reikia windowsų, kai kuriom programom, o Ubuntu norėčiau naudoti kasdieniams dalykams.
zaf 2010-04-12 12:53
Nekinta, nebent Ubuntu naudoji per wubi (virtualų hdd, kuris laikomas Windows particijoje), dėl ko šiek tiek lėčiau turėtų veikt :)
tauttvisz 2010-04-12 13:39
Kodel man butinai turetu patikt kas daugumai, stengiuos nesivadovaut bandos jausmu. O Apple as neaukstinu, man kaip jau esu minejes touch technologijos labiau patinka. MAC nesu gerbejas. Pries linux taipogi as niekuo pries, bet renkuos windows nes man priimtinesne, paplite programos daugiau, isvaizda grazesne. O bliguciai tai dar ne grozis. Gali but efektu ir tt. neskjoningu visai.
neworld 2010-04-12 13:41
Mečiau legalius windows ir perėjau prie linux, vien tik iš principo (Patys žinot apie lanva ir ir t.t.). Ir nesuprantu, kodėl to nepadariau anksčiau..
zaf 2010-04-12 14:13
Įdomus tu, žmogau. Ir išvis, sako tau, kad išvaizda pasidaryt gali kokią nori, tu vėl apie tą patį. Iškart juntamas bukokas nusistatymas ir sakai, kad nesivadovauji bandos instinktu, bet naudoji Windows, nes daugiau žmonių juos naudoja, programų daugiau... Nebematau reikalo tau išvis kažką dar bandyt paaiškint. Naudok Windowsus. Ir dar, nafig kelt bangas čia atėjus. Niekas nekiša tau tų Linuxų. Pats paklausei, kas tai per daiktas ir dabar ginčijies, nors net nežinai apie ką kalba eina... Gal nebekomentuok čia, bus visiem ramesnė galva. Dėkui.
Pihas 2010-04-12 14:15
Pats sau prieštarauji, dar pasakyk Linux vartotojų yra dauguma... Ir jeigu netoks durnas būtum susikonfiguruotums savo darbalauki dar patogiau ir maloniau, bet kur jau tau taigi Apple yra dievas už jį patogiau ir geriau nebūna. Gali, kad ir savo apgailėtiną standartinę OS X temą be didelių problemų užsimesti ant Linux'ų. Esmė kad ten viskas konfiguruojama darai taip kaip tau patinka, o ne taip kaip apple ar ms pateikė, gali keisti viską savo nuožiūra. Ant OS X ir Windows'ų viskas konfiguruojama iki tam tikros ribos, nori daugiau be linux'ų neišsiversi. O kur dar virusų nebuvimas, resursų sunaudojimas. Youtube pilna pavyzdžių kaip padaryt ant Ubuntu Win7, OS X Leopard stilių ir t.t.
neworld 2010-04-12 14:30
Be reikalo vargsti. Rėksniai nieko nenutuokia apie linux, ir galbūt net nėra bandę. Ne langistams suprasti ką reikia laisvė ir nepriklausomybė.
Alchi 2010-04-12 15:33
O windai lėčiau nebėga? Dar jeigu galima vieną klausimą Ar galima per LAN prisijungti naudojant Ubuntu, prie kito kompo, kuris naudoja winxp?
lmn 2010-04-12 15:47
Ką turi omeny rašydamas "prisijungti"? Jei kalbi apie dalijimąsi failais, taip, galima.
Mopsiasnukis 2010-04-12 15:58
wubi montuojasi prie ntfs'o, kaip image'as, tad ir priklausomas yra nuo ntfs'o, ir del to gali veikti blogiau arba net zymiai blogiau, nei normalus install'as, ypac jei ntfs'as issifragmentuoja. del failu dalinimosi tarp linux ir windows tam yra samba share'ai.
tauttvisz 2010-04-12 16:11
Nu bet ir uzsipuolet Atrodo kad as cia rekciau kad linuxai sudas, ir dar iskraipot ka as rasiau. Pakartosiu, as UZ open source, o ne pries. MAC netgi nelabai megstu. Jeigu jau kaltinat kad pats sau priestarauju tai pacituot galit. Cia kazkas sake kad man nepatinka kas daugumai, tai as apie iPada turejau galvoj kad manau skirtingai nei dauguma. Windows man paprasciau susikonfiguruot graziai viska nei linux, nesu programuotojas, nemoku programuot. Kadangi esu grafikos dizaineris man biski kitokie dalykai svarbus. Ziuriu nelabai tolerantiski esat dauguma, na tikri lietuviai
Mopsiasnukis 2010-04-12 16:15
Aha, nu, jo, jo, labai idomu.
neworld 2010-04-12 16:18
wuby išvis tinkamas tik pabandymui. Gpart gali sumažinti NFTS particijas neprarandant duomenų.
MarijonasM 2010-04-12 18:31
"Ar galima per LAN prisijungti naudojant Ubuntu, prie kito kompo, kuris naudoja winxp?" Taip gali nieko neinstaliavęs iškart jungtis prie win terminalo, gali per laną, jei jis kaip nors nesudėtingai sukonfiguruotas, suvedęs kito kompiuterio su windows slaptažodį matyt visus jo failus. Lengvai gali pašarint katalogą. Pvz windausuos paleist bat failą jame įrašęs" NET USE Z: \\komphostvardas\katalogopasarvardas ", ir bus tarp my compiuter Z diskas.
Alchi 2010-04-12 20:14
Ačiū visiems už pagalbą. Jau išsikepęs KUbuntu, pasiruošęs instaliuoti Ir kaip aš anksčiau nesugalvojau?
infoguru 2010-05-02 22:32
Prieš metus perėjau prie Ubuntu. Labiausia veža greitaveika ir tai,kad viską gali pasidaryti taip, kaip man patinka ( - tau kai dizaineriui šis momentas turėtų patikti... tu tik kantriau pažiūrėk į tai ir pasikliauk Linuxistų pagalba. Jie dažniausiai labai draugiški naujokams . Pats dirbu su 3D, grafika, žaidimų kūrimu ir Linux atveria tikrai daug galimybių šiose srityse). Linkėjimai visiems Atviro kodo gerbėjams P.S. Ai tiesa, pamiršau paminėti, kad turiu ir WinXP dual boote. Pasilikau tik dėl žaidimų. Bet jau pusmetį nežaidžiu