[ŽT] „Kokia gėda. Tai ne armija, tai gauja“. Rusijos tinklaraštininkas skelbia nuotrauką, kuri jam sukėlė šiurpą (Video)  ()

Rusijos ginkluotosios pajėgos iš armijos virto eiline gauja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per karo su Ukraina metus Rusijos ginkluotosios pajėgos iš armijos virto eiline gauja, kuri net per apdovanojimus veidus slepia po kaukėmis. Į tai atkreipė dėmesį žinomas Rusijos opozicijos tinklaraštininkas Rustemas Adagamovas, komentuodamas Rusijos pirmojo kanalo laidos fragmentą, kuriame buvo parodytas pasakojimas apie okupantų apdovanojimą.

Adagamovas vaizdo įrašą paskelbė savo „Twitter“ puslapyje.

Visi Rusijos kariškiai vaizdo įraše buvo su kaukėmis, suprasdami, kad yra karo nusikaltėliai ir yra svetimos šalies teritorijoje. Anot tinklaraštininko, gauti apdovanojimą užmaskuojant veidą yra gėda bet kuriam kariškiui ir tai iš tikrųjų reiškia prisipažinimą dėl savo nusikaltimų.

 

„Kokia gėda kariškiui gauti apdovanojimą ir būti su kauke. Tai jau ne armija, tai yra gauja“, - pažymėjo tinklaraštininkas.

Komentaruose vartotojai pažymi, kad Rusijos armija siejama su teroristais, žmogžudžiais ir karo nusikaltėliais, kurie slepia veidus, bijodami pasekmių sau ir savo šeimoms, likusioms Rusijos Federacijoje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(268)
(3)
(265)

Komentarai ()

Susijusios žymos: