[ŽT] „To dar niekada nebuvo. Tai visiškas žlugimas!“. Užpuolė Rusijos muitinės tarnybą, krovinių pristatymas paralyžiuotas  ()

Rusijos Federacijos muitinės tarnyba patvirtino informaciją apie įsilaužėlių ataką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos federalinės muitinės tarnybos IT sistemos neveikia jau antrą dieną. Departamentas tapo programišių atakos auka. Balandžio 11 dieną apie tai pranešė Rusijos žiniasklaida.

Pranešama, kad problemos kilo jau pirmadienio, balandžio 10 d., rytą. Kol kas padėtis neatstatyta. Visoje Rusijoje sustabdytas muitinės postų darbas, taip pat ir prekių įforminimas. Darbuotojai bijo įsijungti kompiuterius ir dirba tik su popieriumi.

Rusijos Federacijos muitinės tarnyba patvirtino informaciją apie įsilaužėlių ataką. Yra žinoma, kad departamentas įvedė I kategorijos avarinį režimą. Prieiga prie oficialios FCS svetainės iš Eurazijos ekonominei sąjungai nepriklausančių šalių buvo apribota.

Dėl techninių nesklandumų rusai Tolimuosiuose Rytuose ir kituose regionuose buvo priversti grįžti prie popierinio prekybos varianto ir naudotis faksais.

Rusijos Federacija turi problemų priimant krovinius tiek iš Europos, tiek iš Azijos, vyksta didžiuliai vėlavimai įforminant krovinius.

 

Muitinės punktų darbas pasienyje su Kinija yra visiškai paralyžiuotas. O pasienyje su Estija ir Latvija fiksuojamos didžiulės eilės, kuriose žmonės stovi 8-9 valandas.

 „To dar niekada nebuvo. Tai visiškas žlugimas!“, – rašo Rusijos žiniasklaida.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(3)
(154)

Komentarai ()

Susijusios žymos: