[ŽT] „Nereikia sau meluoti, kad tai nevyksta“. Generolas pirmą kartą paskelbė didžiulę ir griežtai slepiamą Ukrainos problemą  ()

„Tai yra užduotis numeris vienas“, – generolas Krivonosas atkreipė dėmesį į tikrąją Ukrainos ginkluotųjų pajėgų fronte problemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas, buvęs Specialiųjų operacijų pajėgų vado pirmasis pavaduotojas Serhijus Krivonosas pirmą kartą paskelbė didžiulę ir griežtai slepiamą Ukrainos problemą.

Visų pirma, teritorinės gynybos padaliniai, kurie neturi tinkamo pasirengimo ir pakankamai paramos iš išorės, kartais palieka savo pozicijas ir traukiasi.

„Turime problemų ir nereikia sau meluoti, kad visi stovi vienas šalia kito ir laikosi savo pozicijų“, – interviu atvirai pasakė generolas.

 

Taip pat generolas Krivonosas atkreipė dėmesį į tai, kad tokie atvejai priveda prie to, jog operatyvinės-taktinės grupės yra priverstos mūšių pagalba grąžinti prarastas sritis, todėl šiandien normalus teritorinės gynybos padalinių mokymas yra užduotis numeris vienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(7)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: