„Gyvai patvirtino“. Skabejeva apkaltinta dėl itin žiauraus karo nusikaltimo (Foto)  ()

Amerikiečių žurnalistė Julia Davis priminė, kaip Skabejeva palaikė Ukrainos kariškių galvos nukirsdinimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-13 „Gyvai patvirtino“. Skabejeva apkaltinta dėl itin žiauraus karo nusikaltimo (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota Ukrainos karo belaisvio galvos nukirtimas, sukėlė didelį skandalą Vakaruose. Kadrai buvo plačiai išplatinti socialiniuose tinkluose – apie juos diskutuoja žymiausi Europos ir JAV politikai, žurnalistai ir tinklaraštininkai.

Amerikiečių leidinio „The Daily Beast“ žurnalistė Julia Davis savo „Twitter“ puslapyje pažymi, kad už siaubingą karo nusikaltimą atsakinga ir propagandistė Skabejeva, kuri lygiai prieš metus, gyvai patvirtino, kad „denacifikaciją“ turi lydėti galvos nukirsdinimas.

Ji palaikė atitinkamą Rusijos Dūmos deputato pareiškimą.

„Apie šį baisų vaizdo įrašą, kuris šiandien įgauna pagreitį. Ji (Skabejeva - red.) yra Putino režimo veidas, taip pat Rusijos valstybinės televizijos veidas, kur sąmoningai normalizuojamas genocidas, sadizmas ir terorizmas. Šis twiteris yra praėjusių metų balandžio mėn.“, - sakė Julia Davis, pridėdama 2022 m. balandžio mėn. įrašą.

 

Tada, pokalbių laidos „60 minučių“ eteryje, Rusijos Dūmos deputatas Žuravlevas pasakė, kad, vykdant denacifikaciją, Rusijos kariuomenė turėtų nušauti ir nukirsti priešui galvas. Laidos vedėja Skabejeva tuomet su tuo sutiko ir pareiškė, kad „denacifikacija dažniausiai vykdoma, nukertant galvas“, taip pritardama ir palaikydama Rusijos okupacinės armijos karo nusikaltimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(18)
(83)

Komentarai ()

Susijusios žymos: